Домофони , звънчеви табла, видеодомофони, цифрови домофони.


GOLMAR Безспорен лидер в Испания за производство на домофонни и видеодомофонни системи, интерфони, и аксесоари за тях.

Всички продукти на фирмата носят сертификат за европейско качество, ефективност и надежност. Фирмата предлага комплектовани домофонни системи за един и повече абонати и фамилни видеодомофонни системи, с възможности за разширение. Разнообразието на модули, захранващи блокове и приспособления позволява цялостно изграждане на системи за произволен брой потребители.

Монтажът на домофоните системи се извършва от висококвалифицирани специалисти. Фирмата предлага пълна гаранция на всички посочени изделия, която е различна за отделните продукти, но минималната е ДВЕ години. Бързо и ефективно сервизно обслужване !


За монтажни услуги първоначално посещение, оглед и консултация, предоставяне на оферта, е 20 лева ( при монтажа се приспадат от цената на труда )

Едва ли дългото описание на видовете системи, които предлагаме, ще Ви помогне да разберете кои сме ние и колко добри сме в това, което правим. 
Всичко започва от белия лист. И от Вас. 
Личните предпочитания изискват лично отношение !

Това ново издание на нашия сайт е свидетелство за амбицията ни към обновяване, което да Ви даде възможност да се възползвате от най-добрите решения в областта на домофонните инсталации ( аудио и видео ) и Контрола на достъп, както в новите сгради, така и в тези, които имат нужда от модернизация. 

Не поемайте риск – никой не знае повече от Golmar за цифровите системи !

 Със своя повече от 55- годишен опит в областта на инженеринга и производството на интерком системи, Golmar е предпочитаната марка и за най – взискателните потребители със забележителния дизайн и обаяние на разработките си.
С заявка материалите се плащат предварително, а за труда след приключване на работата и направената проверка с домоуправителя.

Домофони GOLMAR

Домофони

 

Това, което правим, го правим професиално!

Актуални цени ТУК

Доверете се на качествените домофонни системи монтирани от нашата фирма за инсталация и сервиз на домофонни апарати.

Занимаваме се с монтаж и ремонт на домофонни системи, работим на територията на град София

Домофони

За монтаж на домофони ТУК

Начало    Електро услуги     Домофони    За Контакти

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone