Електро услуги София

Електро услуги София  Най-доброто – което може да получите

Електро монтажните услуги включват:

  • Изграждане и монтаж на електрически инсталации в промишлени, обществени, административни и битови сгради, офиси, заведения, жилища;
  • Монтаж, демонтаж, ремонт и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела; монтаж и смяна на автоматични предпазители.
  • Исграждане на осветителни системи – външно, вътрешно, скрито, стълбищно, рекламно, аварийно осветление, по желание: дистанционно (включено/изключено) или автоматично управление (здрач, движение, присъствие); ремонт на стълбищно осветление.
  • Монтаж на домакински електро уреди
  • Монтаж на защити от пренапрежения – 380/220 V, табла, дефектотокови защити, защити от пренапрежение, заземяване, трансформатори, пултове за управление; защита от високо напрежение; защита на офис-оборудване и битови ел.уреди от пренапрежение.

Ремонтните услуги включват:

  • Ремонт на всички видове електрически инсталации;
  • Ремонт и доизграждане на осветителни системи;
  • Електрически измервания;
  • Ремонт на домакински електро уреди
При мен ще намерите: Проектиране на електро инсталации, професионално изграждане, поддръжка и поправка на всички видове електрически инсталации. Ремонт, монтаж и свързване на бойлери, печки, перални, миялни машини, ел.уреди за вграждане и др . Окабеляване 220/380V. Монтаж на апартаметни и промишленни ел. табла. Посещение по домове. Аварийни ремонти. Откриване и отстраняване на проблеми. Монтаж на осветителни тела, ключове, контакти, ел.уреди и други. Ефектно и скрито осветление /LED/. Инсталаци за вградени кухни, преместване на контакти, ключове. Енергоспестяващи решения /бойлери и соларни(слънчеви) панели/.Динамично развиващите се технологии налагат ежедневно нови спектри в сферата на услугите и в следствие на това основната ни цел е да направим най-доброто в областта на професионалното обслужване на моите клиенти, от там и слоган “Най-доброто – което може да получите ” ,а то е гарантирано от опита на екипа и качеството на вложените материали.Ако ви предстои ремонт на жилището или офиса, ако сте решили да смените старта си ел. инсталация, или просто искате да се запознаете с новостите  в технологиите  или полезната информация, не се колебайте и обадете се !
Най-важното за мен е качеството на извършената услуга.За да бъдеме сигурени, че моите клиенти ще бъдат удовлетворени от извършената услуга, работим с материали от Legrand и Shneider Electricи с материали предпочитани от вас .

Електро услуги София

Електро услуги София

ел инсталации
електроинсталации
електро
ел табло
услуги софия
електрическо табло